Zakelijk

Roliós Ice Cream Co. is dé aanbieder van gerold ijs. Met onze foodtruck bereiden wij, op uw locatie, de heerlijkste rolled ice cream desserts. 

Beurzen

Wil je de ultieme beleving aan je potentiële klanten bieden? Als ondernemer is het natuurlijk het allerbelangrijkst om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent en dat de klant zich koning voelt!
Wees dé eyecatcher op de beurs en bied je klanten onze overheerlijke desserts aan. Terwijl zij hun ijs naar smaak samenstellen, krijg je zelf alle gelegenheid om middels één op één contact je fantastische concept of product aan te prijzen.

Wij denken ook graag mee om in jullie eigen huisstijl aanwezig te zijn. Van jullie logo op de kar en bakjes tot aan gepersonaliseerde outfits voor de ijsbereiders. De mogelijkheden zijn eindeloos. Wist je dat wij zelfs eetbaar papier bij het ijs kunnen aanbieden met jullie logo of slogan?

 

Avinty

Deelnemen aan een beurs geeft je de kans om je als onderneming op vakkundige wijze te presenteren bij je doelgroep. Lees hier hoe we hierbij hebben bijgedragen voor Avinity.

Ben je nou benieuw wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen?

Neem contact met ons op om jullie wensen te bespreken.

Evenementen

Een personeelsfeestje, vergadering of jubileum; verras je personeel of partners met onze ice cream desserts. Nadat zij geslaagd zijn in het kiezen van een smaak, voegen we de gekozen smaken toe en mixen deze met twee spatels vliegensvlug tot een prachtige creatie van rolled ice cream. Nog even je topping kiezen en het genieten kan beginnen.