Zakelijk

De naamsbekendheid van je bedrijf vergroten of de ultieme klantbeleving creëren? Als ondernemer is het natuurlijk het allerbelangrijkst om ervoor te zorgen dat je zichtbaar bent en dat de klant zich koning voelt! 

Hoe gaaf is het om jouw klanten te verrassen met onze ambachtelijke desserts? Eventueel helemaal in je eigen huisstijl, Van jouw eigen logo op de bakjes en de kar, tot aan een gepersonaliseerde outfit voor de ijsbereiders. Dit alles natuurlijk perfect aansluitend bij de identiteit en uitstraling van jouw bedrijf. 

Ben je nieuwsgierig geworden wat we voor jouw winkel of zakelijke evenement kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Specialized

Wij vonden het ontzettend leuk dat jullie bij ons waren. Mede door jullie is de avond een groot succes geworden. Jullie zijn top!

Noord-Atlantische Verdragsorganisatie

Ontzettend fijn dat jullie zelfs helemaal in Zuid-Limburg paraat wilden staan. We vonden het maken van de ijsrollen fascinerend om te zien en daarnaast ook nog is ontzettend lekker. We hopen dat we volgend jaar weer op jullie kunnen rekenen!

 

Geert & Jorinda

Een jong en fris concept waarin je niet alleen betaald voor je ijsje, maar vooral voor een stukje beleving. Goed contact, snelle service en vooral een leuke eyecatcher op wat voor evenement dan ook!

Succes met alles Boys!

Haringparty de Oosterhof

Wat een super leuk concept en hoe verrassend dat dit gewoon uit Twente komt. Céline en Marijke waren enorm vriendelijk en de ijsjes waren ontzettend lekker. Super veel succes en we blijven jullie zeker volgen! 

Beurzen

Deelnemen aan een beurs geeft je de kans om je als onderneming op vakkundige wijze te presenteren bij je doelgroep. Middels één op één contact heb je de kans om potentiële klanten te overtuigen van jouw fantastische product en/of dienst. Het probleem is echter dat al jouw concurrenten exact hetzelfde voor ogen hebben. Hoe zorg je dat te midden van al het aanbod bezoekers juist jóuw stand bezoeken?

Lees in dit artikel hoe marketing manager Rogier Wemekamp (Avinty Holding BV) en manager commercie Ruud Nijenhuis (VIR e-Care Solutions) van hun deelnames aan beurzen een enorm succes maken.

Heb je het artikel inmiddels gelezen en ben je benieuwd wat we voor jouw organisatie op de beurs kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 Particulier

Er is altijd wel iets te vieren en van rolled ice cream wordt iedereen blij. Dat maakt Roliós vanzelfsprekend een prachtige sfeermaker op jouw verjaardag, bruiloft, familieaangelegenheid, reünie, jubileum, tuinfeest, barbecue, schoolfeest en meer.

Met onze piekfijne ijskar en vrolijke uitstraling zijn we een stralende toevoeging voor zowel binnen als buiten activiteiten en maken we ter plekke de lekkerste ice roll creaties.

Nieuwsgierig geworden naar onze desserts en ben je benieuwd wat we voor jouw evenement kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

We would love to roll with you