Durven dromen, durven doen

Vele uren hebben we de afgelopen jaren al gespendeerd aan het fantaseren over ons eigen bedrijfje, maar de vraag was altijd, wat willen we gaan doen? Waar zijn we goed in en bovenal, wat vinden we nou ontzettend gaaf?

Het antwoord op deze vraag kwam vrij onverwacht tijdens een reis door Vietnam, waar we plotseling op een wel heel vreemd kraampje stuitten. Driftig hakkend met, wat wij vermoeden, plamuurmesjes was daar een kleine Vietnamees ontzettend druk in de weer met een mix van melk, room en verschillende stukjes aardbei. Nieuwsgierig bleven we staan, en tot onze verbazing toverde hij deze bijzondere mix in no-time om tot prachtige rollen aardbeienijs, rolled ice cream dus.

Zoiets hadden we nog nooit gezien en toen rolled ice cream ook nog is geweldig bleek te smaken wisten we het, dit gaan wij naar Nederland halen.

Twee handen op een buik 

Binnen Roliós hebben we een goede rolverdeling. Terwijl Tom zich op de achtergrond wat meer bezighoudt met de structuur en de administratieve zaken is Rik meer gefocust op de creatieve aspecten.

Het vervaardigen van bankjes voor bij de kar, of het maken van mooie foto’s waarmee we je hier proberen te verleiden, is typisch het werk van Rik. Ook spatelt hij er tegenwoordig al menig Aziaat uit en maakt hij binnen de kortste keren de mooiste creaties van rolled ice cream.

Op ons lijf geschreven

Het allerleukste aan ons bedrijf is natuurlijk dat we altijd op super gezellige plekken staan. Of het nu een bruiloft is, een sportevenement, of een festival. Overal staan we tussen de blije en enthousiaste mensen. Vanzelfsprekend dragen we ook graag keihard bij aan een leuke sfeer en proberen we we zo veel mogelijk mensen van rolled ice cream te laten genieten. 

We would love to roll with you