Durven dromen, durven doen

Vele uren hebben we de afgelopen jaren al gespendeerd aan het fantaseren over ons eigen bedrijfje, maar de vraag was altijd, wat willen we gaan doen? Waar zijn we goed in en bovenal, wat vinden we nou ontzettend gaaf?

Rolled ice, in Thailand al jaren een fenomeen. Toen wij dit voor het eerst zagen, waren we direct onder de indruk. Twee minuten lang stonden wij verwonderd te kijken naar hoe de beste man, gewapend met plamuurmesjes, tekeerging op een ijskoude plaat. Het was een ware show om naar te kijken. Toen er niet veel later twee heerlijke bakjes gerold ijs voor onze neuzen stonden, wisten we het. Hier moeten meer mensen van genieten!

Twee handen op een buik 

Binnen Roliós hebben we een goede rolverdeling. Terwijl Robbin zich op de achtergrond wat meer bezighoudt met de structuur en de administratieve zaken is Daan meer gefocust op de creatieve aspecten.

Het vervaardigen van bankjes voor bij de kar, of het maken van mooie foto’s waarmee we je hier proberen te verleiden, is typisch het werk van Daan. Ook spatelt hij er tegenwoordig al menig Aziaat uit en maakt hij binnen de kortste keren de mooiste creaties van rolled ice cream.

Op ons lijf geschreven

Het allerleukste aan ons bedrijf is natuurlijk dat we altijd op super gezellige plekken staan. Of het nu een bruiloft is, een sportevenement, of een festival. Overal staan we tussen de blije en enthousiaste mensen. Vanzelfsprekend dragen we ook graag keihard bij aan een leuke sfeer en proberen we we zo veel mogelijk mensen van rolled ice cream te laten genieten. 

We would love to roll with you