Ons verhaal

Roliós Ice Cream Co. is dé aanbieder van gerold ijs. Met onze foodtruck bereiden wij, op uw locatie, de heerlijkste rolled ice cream desserts. 

Waar wij als twee Twentse jongens eerst samen actief waren in Overijssel, bereiden wij tegenwoordig, samen met ons team, het heerlijkste ijs door heel Nederland.

Overdag als lekkernij, ‘s avonds als dessert; op uw bruiloft, jubileum, open dag, beurs of bedrijfsfeest: we would love to roll with you.

Ons team

Binnen Roliós hebben we een goede rolverdeling. Terwijl Robbin zich op de achtergrond wat meer bezighoudt met de structuur en de administratieve zaken, is Daan meer gefocust op de creatieve aspecten. Dit maakt dat wij samen met ons team enthousiaste studenten van uw feestgelegenheid een waar succes maken.

Daan ten Bolscher

Daan ten Bolscher

Eigenaar

Mijn naam is Daan en ik ben alweer heel wat jaren bevriend met mijn compagnon; Robbin. We hebben elkaar leren kennen op school. We zaten niet bij elkaar in de klas, maar konden het al snel goed met elkaar vinden. We hadden 1 hele duidelijke overeenkomst en dat was het eigen bedrijfje beginnen. Uren hebben we zitten brainstormen voor een goed idee.
Tot op een dag Roliós Ice Cream Co. In beeld kwam. Ik belde Robbin enthousiast op en vroeg of hij.. Voordat ik uitgesproken was zaten we bij de kamer van koophandel.
Binnen het bedrijf ben ik meer bezig om nieuwe klanten binnen te halen op verschillende manieren. Ik vind het leuk om constant nieuwe manieren te vinden om ons bedrijf uniek en steeds professioneler neer te zetten. Mijn doel is dan ook om door heel Nederland mensen te verbazen met ons unieke ijs.
In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden met een bal aan de voet en speel ik graag een potje zaalvoetbal. Als je meer wilt weten over Roliós Ice Cream Co. kun je ons altijd even bellen!

Robbin ter Harmsel

Robbin ter Harmsel

Eigenaar

Mijn naam is Robbin en ik ben sinds januari 2021 volop bezig om, samen met mijn kameraad Daan, ons gerolde ijs op de kaart te zetten. Binnen ons bedrijf houd ik mij bezig met verscheidene taken; van marketing en klantencontact tot administratie en procesverbetering. Dit sluit dan ook mooi aan bij mijn opleiding International Business Administration.
Naast Roliós en studeren heb ik net als Daan graag de bal aan de voet of ben ik te vinden in de sportschool.
Wij voorzien jullie in de toekomst graag van een overheerlijk dessert!