Contact

Vooraf bespreken we graag vrijblijvend wat je wensen zijn en hoe we deze zo goed mogelijk waar kunnen maken. Hiernaast kun je ons snel en eenvoudig een indicatie geven van je voorkeuren, al is dit natuurlijk niet verplicht. We streven er keihard naar om jouw evenement zo perfect mogelijk te maken en aanvullende wensen zijn dus altijd bespreekbaar!

info@rolios.nl

email

FAQ

Veelgestelde vragen

Wat hebben jullie nodig op locatie?

We hebben alleen een stroomaansluiting nodig. We nemen altijd een haspel mee van 40 meter, hierdoor hoeven we ook niet rechtstreeks naast het stopcontact te staan.

Hoeveel ruimte hebben jullie nodig?

Onze foodtruck is ongeveer 1,80 x 0,60 meter. Hierdoor hebben wij al genoeg aan een kleine ruimte van 2 x 1 meter.

Is het mogelijk om veganistisch ijs te maken?

Op het moment bieden wij dit niet aan. Ons ijs heeft haar romige structuur te danken aan de volle melk die wij gebruiken. Wij zien dit dan ook als een essentieel ingrediënt om onze kwaliteit te waarborgen.

Voor welke allergenen is jullie ijs veilig ?

Op onze pagina Rollend ijs kun je per smaak de allergeneninformatie bekijken. Aangezien wij met verschillende smaken op eenzelfde plaat werken, kunnen we niet garanderen dat er geen sporen van andere smaken bij het ijs inkomen. Hierdoor raden wij ons ijs af voor mensen met een (heftige) gluten-allergie. 

Is het mogelijk om de huisstijl aan te passen voor het evenement?

Ja, dit is mogelijk. Wij denken hier ook graag in mee indien dit gewenst is. Meer informatie is te vinden op onze pagina Zakelijk en bij onze referenties.

Kan ik zelf een suggestie doen voor ingrediënten?

Dit is zeker mogelijk. Normaliter zijn banaan, aardbei, Oreo®, framboos en braam de meest gangbare smaken voor ons. Maar wij denken graag mee in jullie specifieke wensen.