Wat maakt ons zo bijzonder?

Ons gerolde ijs, geïnspireerd door de Thaise straten, wordt ter plekke voor je bereid. Dit alles op basis van ons eigen heerlijke recept. Na avonden fijnproeven en vele combinaties later, zijn wij tot ons authentieke recept gekomen.

Een recept zonder kunstmatige kleurstoffen, vol romige melk,  afgemaakt met een eindeloze variatie van jouw favoriete tongstrelende en bovenal verse ingrediënten. Graag laten wij je hier van mee genieten op jouw feestelijke gelegenheden!

De bereiding

Om rolled ice cream te maken gieten we onze vloeibare ijsmix op een super koude plaat met een temperatuur van maar liefst -20 °C. Ondertussen kun jij kiezen voor welke overheerlijke variant je wilt gaan. Wordt het een gezond dessert vol vers fruit? Ga je jezelf te buiten aan chocolade, karamel of koek? Of durf je het avontuur aan en ga je voor een misschien wat verrassende, maar overheerlijke combinatie met gember? De opties zijn eindeloos.

Nadat je geslaagd bent in het maken van deze lastige keuze, voegen we de door jouw gekozen smaken toe en mixen deze met twee spatels vliegensvlug tot een prachtige creatie van rolled ice cream. Nog even je topping kiezen en het genieten kan beginnen.

Ook eens kennis maken?

Deze bijzondere manier van ijs maken is helemaal nieuw in Nederland. Naast dat rolled ice cream natuurlijk waanzinnig lekker is, is het maken ervan ook een wervelend feestje voor je ogen. Wil je graag weten hoe onze klanten dit beleefd hebben? Kijk dan gauw hier waar wij onze rollende desserts al mochten serveren.

Natuurlijk zijn wij ook graag van de partij op jouw feestje. Of je nu met de liefde van je leven trouwt, een personeelsfeestje organiseert of viert dat je kinderen eindelijk het huis uitgaan. Wij denken graag mee om deze heugelijke gebeurtenis tot een nog onvergetelijker succes te maken en komen dan ook graag met je in contact.

Wij werken samen met

Icing on the cake

Wil jij op originele wijze meer merkbekendheid creëren? Proactieve en gastvrije entertainers inzetten tijdens jouw evenement? Of organiseer je een feest en zoek je daarvoor onvergetelijk entertainment?

Wij werken samen met

Landgoed de Uitkijk

Geen verkeer te horen.. Alleen het geruis van de bomen en gekwetter van vogeltjes doorbreken de stilte. ‘puur genieten’ is waar het om draait bij Landgoed de Uitkijk!

Wij werken samen met

Poort van Twente

Kiest u voor de Poort van Twente dan kiest u voor een prettige ambiance om een feest of partij te houden, vriendelijkheid met kwaliteit geven u de perfecte mogelijkheid voor een succesvolle dag of avond.

Wij werken samen met

Brood met Spelen

Brood met Spelen is een exclusieve, creatieve cateraar met een Twents karakter. Wij werken hoofdzakelijk met regionale, biologische leveranciers die op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen dagelijks een bijdrage leveren aan onze kwaliteit. 

Wij werken samen met

Landgoed Het Rheins

Landgoed Het Rheins gelegen in Enter is dé locatie voor een leuk dagje uit, spetterende bedrijfs- of familiefeesten of heerlijke ontspannen vakantie.

Wij werken samen met

Event Experts

Event Experts  is een evenementen en organisatiebureau in Twente. Al meer dan 25 jaar passie voor het organiseren van met name zakelijke events zoals bedrijfsuitjes, bedrijfsfeesten, symposia, relatiedagen, bedrijfsopeningen en bedrijfsjubilea.

Wij werken samen met

’t Brodshoes

De Nederlands – Franse keuken van ‘Brodshoes laat zich het best omschrijven als puur, eerlijk, authentiek en fris. Wij werken met dagverse en ambachtelijke (lokale) toppers en op de kaart vindt u een heerlijke variëteit aan klassiekers en eigentijdse culinaire verwennerijen

We would love to roll with you